torsdag 9 juni 2011

Massor av mat..

Min mat tog slut idag. Sådant är inte så där jättebra, magen kurrar och skriker då. Som tur var så stod det en säck mat i klädkammaren (tur att "mamma" alltid beställer 2 st). "Pappa" sölade dock en del när han skulle fylla min tunna, jag hann faktiskt bli lite trött på honom.Min svältande mage tog överhanden så fort maten var i tunnan och jag slängde mig över maten.
Lite senare på kvällen så kom vi iväg till mitt bad igen. Sånt behövs också när det är så här varmt. Jag hade med mig min roliga leksak igen och jag hade lite svårt att släppa den.När "mamma" skulle ta den för mig så simmade jag ut med den och vet ni?! "Mamma" följde efter mig ut! Jag var ju inte dummare än att jag simmade in igen.Det är riktigt uppfriskande i vattnet, om man bara kunde slippa höra de tvåbenta "se upp för stenarna!" hela tiden..Här visar jag upp min leksak för "pappa" och kameran, om ni ser en sån här leksak så är den alltså min! Inte för att min är borta, den ligger på min plats i bilen men man kan ju ha flera.
När vi kom hem så gick jag och la mig på pälsen. Nerkyld så var den rätt skön att ligga på, dessutom torkade man sig bra på den.

1 kommentar:

Asta sa...

Mat är gott. Hemma hos oss är det alltid en katt som står på lur när matte heller över maten i matspannen. De nästan simmar ner i den. De tycker nog det är dumt att de inte kan göra så jämnt. Ser härligt ut att simma.