fredag 3 februari 2012

Vakna upp på fel ställe

Här har jag gått och bäddat ner mig. Det är kallt ute och jag har på känn att något är på g. I måndags gick jag och la mig i sängen också men vaknade upp hos tant doktorn! Ni kan ju förstå vilken chock man får när man inte vet hur resan dit gick för jag kan faktiskt vägen till doktorn nu för tiden.
"Mamma" har berättat att jag gick och la mig och sedan vaknade jag upp förvirrad och blind och rätt så okontaktbar. Hon hade visst ringt hem den där "pappan" tidigare från jobbet också och sedan hade de burit ner mig till bilen och tagit mig till min doktor som snabbt hjälpte mig bli bra igen för jag kunde bli bra igen. Mitt blodsocker hade nämligen sjunkit lite lågt.
Idag var det dags att åka och kolla mitt socker igen, jag hatar när de ska ha in den där nålen alltså (enligt "mamma" gick både nål och termometer bra i måndags) (inte troligt enligt mig!). De fick iaf sina droppar blod och när svaret kom så låg det lite lågt den här gången också men inte lika lågt. Nu skulle de sänka medlet i min morgon och kvällsspruta ännu mer. Jag tycker de kan strunta i den helt!

1 kommentar:

darkangel och fröken Jokkmokk sa...

Stackars lilla Liza.
Kommer ihåg hur Mumma vinglade och svimmade när hon fick för lågt blodsocker. Vi hade alltid Dextrosol med.
Kollar ni inte blodsockret själva? Eller mådde hon extra dåligt den här gången?
Kram